Kuracie mäso uvaríme vo vriacej vode (približne 15 minút). Potom vložíme do mixéra všetky suroviny, vrátane uvareného mäsa a rozmixujeme ich takmer dohladka (tak, aby sa poriadne prepojili a neostali…
Blog

Špenátová roláda s krémovou chrenovou plnkou a šunkou
Bielka vyšľaháme pomocou mixéra s metličkovým nástavcom spolu so soľou do hustej peny. Vo väčšej miske rozmiešame rozmrazený špenát so žĺtkami, múkou, a potom do zmesi opatrne vmiešame vyšľahané bielka.…

10 mýtov a faktov o jedlom hmyze: Čo na svrčky, koníky a jedlé červíky hovorí veda?
Jedlý hmyz je potravinou, ktorú na celom svete pravidelne konzumujú viac ako 2 miliardy ľudí. Pre nás na Slovensku je však stále novinkou, ktorú v EÚ nájdeme len od roku 2018. Ako…

Segedín už aj v Chorvátsku!
Tradičnej slovenskej kuchyni sa nič nevyrovná, tak prečo ju nezobrať so sebou?