Narežeme si mäso a poriadne zamiešame s marinádou. Dáme do chladničky na 20 minút. Nerežeme si zeleninu na pásiky. Na oleji si opražíme arašidy a následne vložíme k arašidom kuracie…
Blog

Jablkové pité bez vaľkania
Najskôr si pripravíme náplň – jablká ošúpeme, nastrúhame nahrubo a zmiešame ich s pudingovým práškom, citrónovou šťavou, škoricou a cukrom. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do hustej peny. Ďalej vmiešame mlieko, olej, preosiatu múku, kypriaci…

Choux craqelin pistache et framboise - Chrumkavý choux pistácia-malina
Poznáte francúzsky veterník? To je on! Choux – gulička, ktorá vám vďaka craquelinu (cukrovej vrstve) v ústach zachrumká. Vyskúšajte. Stojí to za to.

Kúp kuchynský spotrebič AEG a získaj darčekovú poukážku LUNYS
Pri kúpe kuchynského spotrebiča AEG získate darčekovú poukážku na nákup čerstvých potravín s rozvozom až k vašim dverám na lunys.sk.

Súťaž o Live Workout Fest s Janym Landlom
Súťažte a vyhrajte! Stačí, ak nás sledujete, napíšete komentár s označením inej osoby pod súťažný príspevok na profile @lunys.sk na sociálnej sieti Instagram a ste zaradení do súťaže.

Kačacie prsia so šípkovým demi glace a hokaido pyré
Kožu kačacích pŕs opatrne narežeme na tvar mriežky. Osolíme, okoreníme a na každé prsíčko položíme kúsok masla a vetvičku tymiánu. Takto pripravené prsíčko zavákuujeme a hodíme do vodného kúpeľa na…