Blog

Žĺtkové rezy
in

Žĺtkové rezy

Všetky suroviny si vyberte pred pečením aspoň 2 hodiny, tak aby mali pri pečení izbovú teplotu. Múku aj oba cukre preosejte. V mise dobre vymiešajte maslo s cukrom, malo by…

Fazuľová polievka s pestom a čiernym kelom
in

Fazuľová polievka s pestom a čiernym kelom

Na oleji opečte nadrobno nakrájanú slaninu, pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a bobkový list a chvíľu restujte. Potom pridajte roztlačený cesnak a keď sa rozvonia, prilejte vývar. Zemiaky ošúpte a nakrájajte…

Zdravší tanier
in

Zdravší tanier

Tofu nakrájame na menšie kúsky a zmiešame so sójovou omáčkou a sézamovým olejom. V marináde necháme pôsobiť 1 hodinu. Na panvici roztopíme kúsok masla a osmahneme marinadované tofu do chrumkava.…

Pečený losos s bylinkovým maslom
in

Pečený losos s bylinkovým maslom

Maslo si rozpustite a vmiešajte doňho cesnak podľa chuti. Pridajte bylinky. Filet lososa umyte pod tečúcou vodou, osušte a položte na plech vystlaný papierom na pečenie. Rovnomerne potrite bylinkovým maslom.…